péntek, 25 augusztus 2017

Monodráma-sorozat az NKA támogatásával

Örömmel értesítjük a Versszínház™ kulturális szervező partnereit és kedves nézőit, hogy magyar költőket megelevenítő monodráma-sorozatunkat a Nemzeti Kulturális Alap színházi kollégiuma pályázati támogatásban részesítette.

Így, az '56-os emlékévben szervezett nagysikerű Faludy-sorozatunk után, ezévben is lehetőségünk lesz pályázati támogatással eljuttatni Petőfi, József Attila, Radnóti és Faludy előadásainkat is az érdeklődő művelődési intézményekbe (színházak, művelődési- és közösségi házak, könyvtárak) és iskolákba.

versszinhaz 56

Az együttműködni szándékozó intézmények érdeklődését Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon várjuk a megadott elérhetőségeinken.

A pályázati támogatás sajnos véges, így a limitált előadásszámra való tekintettel az érdeklődések beérkezésének sorrendjében tudjuk az előadásokat egyeztetni és vállalni.

Kérjük az érdeklődő intézményeket, hogy amennyiben szándékaik komolyak, minél előbb vegyék fel szervezőinkkel a kapcsolatot!

A következő találkozásig jó munkát kíván a

 elso2