Minden intézménynek vannak, de eltérőek a pályázati lehetőségei, mellyel esetenként előadássorozatunkat finanszírozhatja.

Iskolák önkormányzati és minisztériumi pályázatokon is indulhatnak, sőt az iskolai könyvtáraknak vannak külön lehetőségeik is. Az iskolai alapítványok pályázatai is gyakran nyernek támogatást előadások meghívására.

Kérjük, mielőtt anyagi háttér hiányában lemondanának az előadásokról, tájékozódjanak a helyi lehetőségekről! Pályázataikhoz pályázati háttéranyagokat tudunk biztosítani, mllyel több intézmény nert már komoly támogatásokat.

Gyakran vezetnek pályázati eredményre az intérmények együttműködései, a művelődési ház - iskola, könyvtár - iskola, iskola - önkormánytat vagy akár iskola - iskola relációk.

Az általunk ismert pályázatokat igyekszünk ide összegyűjteni, de megköszönjük, ha ötleteikkel bővítik ezt a listát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött leveleikkel.

 

Az itt felsorolt lehetőségek nem mindig naprakészek!

Pályázatok iskoláknak:

 

 

 

Pályázatok művelődési intézményeknek /művelődési és közösségi házak, könyvtárak, múzeumok/:

 

Pályázatok  civil szervezetek, alapítványok, egyesületek részére:

Rólunk mondták

Bertus
Tisztelt Művész úr, kedves Miklós!

Nagyon köszönjük a székesfehérvári Faludy előadást.
Csodálatos élmény és maradandó volt az Ön vesmondását hallgatni egy megrázó élettörtánet történet előadójaként. Az est felépítése is remek volt. Egy teljes értékű színházi előadást kaptunk aznap este a nem épppen színházi körülmények ellenére.
Visszavárjuk tö...

Programszervezés, információk

Programszervezés és információ

Előadásainkat meghívásra ajánljuk

 

  • színházaknak
  • művelődési intézményeknek
  • könyvtáraknak
  • oktatási intézményeknek

 Időpont,
helyszín,
árajánlat 

egyeztetése ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@versszinhaz.eu

ajánlatkérés