péntek, 15 szeptember 2023

Frissített programajánlatunk

Új, élőzenével kiegészült versszínházi előadások, vers-kép-színház kiállítások kerültek a kínálatunkba. Használjátok!

 revsszinhazi programajanlo

 

 SZÍNHÁZ - IRODALOM - TÖRTÉNELEM

A Nemzeti Örökség Intézetének felkérésére elkészítettük és bemutattuk József Attila és Radnóti Miklós monodrámáink élőzenés változatait Turek Miklós színművész és Szitha Miklós, Liszt Ferenc-díjas zeneszerző közreműködésével, melyeket, a nagy sikerre való tekintettel, ezentúl műsoron is tartunk.

Így a jövőben nemcsak vers-kép kiállításokkal kiegészítve, hanem zenei kiegészítéssel is megrendeljetők ezek az előadások.

WORLD OF PILINSZKY, Pilinszky János csodálatos meséiből készített kicsit és nagyon felnőtteknek készült mesemonodrámánkból is készítettünk egy felnőtteknek szóló élőzenés pódiumelőadást, ugyancsak Turek Miklós és Szitha Miklós közreműködésével, ami szintén kiegészülhet Pilinszky vers-kép kiállításunkkal is.

És egy igazán rendhagyó, "képzőművészeti versszínház", VERS-KÉP-SZÍNHÁZ-i előadást is műsorra vettünk, mely egy formabontó vers-kép kiállítás megnyitó, mely versszínházi monodrámáink részletei és Nágel Kornél alkotói tárlatvezetésével igazán emlékezetes összművészeti programmá alakult.

 

 

ZENE - IRODALOM - SZÍNHÁZ

 

KÉPZŐMŰVÉSZET - IRODALOM - SZÍNHÁZ

Irodalmi-képzőművészeti programpalettánk egy igazán különlegess kiállításmegnyitóval bővült, melyet a Kaláka Fesztiválon mutattunk be és fejlesztettünk tovább.

A program egy versszínházi előadás-szilánkokkal illusztrált rendhagyó válogatás-vers-kép kiállítás és megnyitó Nágel Kornél grafikusművés vers-kép kollekcióiból, melynek során a nézők megismerhetik a 20-1 éves VersszínházTM történetét, irodalomtörténeti pillanatait és egy, magyar költőket megelevenítő monodrámáinkból összeállított irodalmi-színházi utazáson vehetnek részt.

 

VERSSZÍNHÁZI PROGRAMAJÁNLAT (ONLINE)