kedd, 31 május 2022

Pályázati lehetőség: Petőfi-előadás a Déryné Programban - Színház mindenkinek! Kiemelt

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy Petőfi Sándor életét és költészetét megelevenítő, A szőlőszem című előadásunk bekerült a Déryné Program kínálatába.

Petőfi versszínház a Déryné programban

A Petőfi-mondorámánkhoz és Petőfi programjainkhoz kapcsolódó kiadványunkat ITT letöltheted!

Ráadásul, az előadás összművészeti kiegészítéseként - sajnos a Déryné Program támogatása nélkül - Nágel Kornél Gara Arnold-díjas grafikusművész Petőfi vers-kép kiállítása is megrendelhető.

 

verképkiállítás a pikben 5

       

Aki szeretné a településen élők mindennapjait egy igazán kuriózumnak számító, fesztiváldíjas színházi előadással, Turek Miklós Petőfi-mondorámájával színesíteni, az június hónapban a Déryné Program holnapján keresztül tudja a pályázatát a programra benyújtani.

A Déryné Programban a következő előadás választási időszak 2022. júniusában indul, amikor a 3. harmadévre tudnak produkciókat igényelni a befogadó helyszínek.

Fontos: A Petőfi Klubok előnyt élveznek az elbírálás során!

A Versszínház mindenben segít a programmal kapcsolatban. Írj nekünk e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és egyeztessünk a lehetőségekről és elképzelésekről.

Ha vannak olyan kollégáid, kulturális partner intézményeid, akik minőségi programokat keresnek a Petőfi Emlékévre vagy éppen aktuálisan érintettek a Déryné Programban, oszd meg velük ezt a cikket, hogy ne maradjanak le a lehetőségről.

Ne maradjatok le a lehetőségről: A Déryné program az Országjárás alprogramja keretében anyagi források biztosításával és koordinációs szerepével színházi produkciók országos utaztatását végzi.

Bővebb információ az alábbi linken:

https://deryneprogram.hu/programismerteto/orszagjaras/