Partnerprogram

versszinhaz partnerprogram

 

Partnerprogramunkban színházakkal, önkormányzatokkal, művelődési és közösségi házakkal, könyvtárakkal és oktatási intézményekkel is együttműködünk.

Oktatási partnerintézményeink között általános-, közép- és főiskolák, egyetemek is találhatók.

Partnerprogramunkban lehetőséget biztosítunk partnerintézményeinknek, hogy a Versszínház™ által alkalmanként beadott és nyertes pályázatok nyújtotta előadás-lehetőségekkről elsőként értesüljenek.

Ezáltal partnereink elsőként kapnak lehetőséget, hogy a pályázati támogatással megvalósítható előadásokat rendelhessenek.

A pályázati támogatásokból megvalósítható előadások száma általában korlátouzott, ezért az  beérkezett érdeklődések sorrendében tudjuk értékelni és naptárunkba iktatni az előadásokat.

 

Eddigi partnereink listáját ide kattintva tekinthetik meg.


Az Ön intézménye is szeretne pályázatilag támogatott előadásokat?

Kérjük, a partnerprogramban való részvételhez a kitöltött együttműködési megálapodást juttassák el Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre.

 

Együttműködési megállapodás letöltése:

Művelődési intézmények részére

Oktatási intézmények részére


Az '56-os emlékévben az '56-os Emlékbizottság támogatásával és partnereink együttműködésével megvalósult oktatási előadássorozatunk beszámolója:

 

Az Arany János-emlékévben az EMMI és a HUAWEI támogatásával megvalósított előadássorozatunk beszámolója:

 

Rólunk mondták

Szabó Gábor
Tisztelt Művész Úr! Gratulálok weboldalához, melyet nagy örömmel és érdeklődéssel tekintettem át!
2007. október 08. hétfő