vasárnap, 28 augusztus 2022

Petőfi a balassagyarmati Petőfi Klubban

A Petőfi emlékév még hivatalosan el sem indult, de már túl vagyunk néhány Petőfi-előadáson.

Augusztus 12-én a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ Petőfi Klubjának vendégei voltunk A SZŐLŐSZEM c. előadásunkkal.

Az előadás után az alábbi ajánlás érkezett a rendezvény szervezőitől a Versszínház™ Google profiljára, melyet büszkén osztunk meg közönségünkkel és leendő partnereinkel is:

"Intézményünk, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ, többek közt azzal a céllal csatlakozott a Petőfi 200 országos rendezvénysorozat Petőfi Klubjaihoz, hogy rendhagyó programsorozatban mutassa be Petőfi Sándor életművét, továbbá mindenki számára egyedi és elérhető módon közvetítsen kulturális értékeket.

Turek Miklós színművész Versszínháza a lehető legjobb választás volt, abban, hogy ezen célunkat elérjük. Miklós egy páratlan színdarabot hozott el Balassagyarmatra, ahol a nézők kiváltságos szerepben érezhették magukat, hiszen megelevenedett előttünk a nemzet költőjének élete. Petőfi egész életútját ismerhettük meg egy interaktív, hiánypótló, megrendítő színdarab keretében, több mint harminc művön keresztül.
Az előadás kortól független, mindenki számára ideális darab -mint rendhagyó történelem óra, mint páratlan színházi élmény-őszintén ajánljuk. A Szőlőszem című színdarab nem csupán kiváló rendezés, és remek színészi munka, hanem egy valódi közvetítés, kapcsolatteremtés Petőfivel, ahol nemcsak a magyar költészet, hanem a magyar történelem is megidézésre kerül.
Az emlékezetes átlényegülés és a közönség visszajelzése alapján, Turek Miklós a jövőben biztosan gyakori vendégelőadó lesz városunkban. Miklós művészetével és jelenségével mindenkinek találkoznia kell, olyan életre szóló, kivételes élményt kaphatunk tőle, amely már eltűnőben van világunkban."

 

Köszönjük a visszajelzést! :-)

 

Örülünk, ha tetszettünk!

 

%MCEPASTEBIN%