vasárnap, 24 november 2013

Versszínházi bemutató a Budaörsi Latinovits Színházban

 

2013. november 23.,

 

Újabb fontos állomás Versszínházunk 10 éve indult történetében!

A Budaörsi Latinovits Színházban, a színház felkérésére és együttműködésével, került bemutatásra Turek Miklós újabb monodrámája TANULD MEG EZT A VERSEMET ... címmel, mely Versszínházunk 7 előadása.

A bemutatót Nágel Kornél Grafikusművész kiállításának megnyitója előzte meg, mely az előadásban "fellépő" 3 költő - József Attila, Radnóti Miklós és Faludy György - verseihez készült illusztrációs sorozatok.

A megnyitón a színház vezetője, Frigyesi András beszélt a Versszínházunkkal történő hosszútávú együttműködési terveiről. Turek Miklós, megköszönve a meghívást, beszélt Versszínházunk eltelt 10 évének  emlékezetes, nagy találkozásairól. Említette a Faludy Györggyel, Cserépfalvi Katival, Dr. Andai Ferenccel való találkozást és a 7 esztendővel ezelőtt Nágel kornéllal való megismerkedést, mely megalapozta azóta is tartó barátságukat és közös munkájukat.

Ezután a megnyitó közönsége a kiállítás után megnézte a színházi előadást is, amelyet hosszú vastaps és sok elismerő szó követett.

Az előadást követő nézői beszélgetésen az érdeklődők a díszletben beszélgethettek az alkotókkal és a színház igazgatójával.

A napot baráti beszélgetésekkel és pezsgős koccintgatásokkal zártuk.

Köszönjük, hogy Ti is velünk voltatok! :-)

Az előadásrók képeket a ITT találhattok!

További előadásidőpontokat, pedig ITT!

Nágel Kornél, Turek Miklós és Frigyesi András   Nágel Kornél, Turek Miklós és Frigyesi András