logo01

kolteszte-szinhaza

hirdetesre-1

 

Magyar irodalomra épülő minőségi színházi, verszenei és képzőművészeti programok művelődési és oktatási intézményeknek!

Városi és oktatási célú rendezvények programjául szolgáló ajánlatok!

Lehetőség a művélődési és oktatási intézmények hosszútávú együttműködésére!

 

 

művelődési intézményeknek

muvelodesi

Magyar költőket rendhagyó módon bemutató monodrámáink, melyek nemcsak költészetüket, de életüket és a történelmi kort is bemutatják, verszenei előadásaink és versillusztrációs kiállítások kis- és nagyszínpadon egyaránt alkalmasak nemzeti- és kulturális ünnepeink (Magyar Kultúra Napja, Magyar Nyelv Napja, Holokauszt Emléknapja, a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja, Költészet Nap, március 15., Október 23.) a hagyományostól eltérő, méltó és emlékezetes megünneplésére.

(Egy kiállítás és egy színházi előadás - akár ugyanabban a térben -, igazán emlékezetes és komplex kulturális program!)

De az intézményeknek lehetőség is lehet programsorozatunk a helyi vagy akár a regionális oktatási intézményekkel való hosszútávú együttműködésre!

A monodrámák szerényebb körülmények között is teljes értékűen előadhatók és szerényebb költségvetésű intézmények számára is elérhetők.

Pályázati együttműködésekben számos partnerintézményünk nyert már pályázati anyagunkkal komoly támogatásokat!

Bővebben

 

könyvtáraknak

konyvtarak01

Magyar költőket rendhagyó módon bemutató monodrámáink, melyek nemcsak költészetüket, de életüket és a történelmi kort is bemutatják, könyvtári olvasó- és előadótermekben is teljes értékűen előadhatók. Verszenei előadásaink is minimális technikai felszereltséget igényelnek. Az előadásokhoz kapcsolható versillusztrációs kiállítások nagyszerű képzőművészeti kiegészítői az előadásoknak.

Egyaránt alkalmasak nemzeti- és kulturális ünnepeink (Magyar Kultúra Napja, Magyar Nyelv Napja, Holokauszt Emléknapja, a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja, Költészet Nap, március 15., Október 23.) a hagyományostól eltérő, méltó és emlékezetes megünneplésére.
De lehetőséget ad a könyvtárnak, hogy a helyi iskolák diákjait is az intézménybe csábítsa, de lehetőség az iskolákkal való hosszútávú együttműködésre is.

Monodrámáink kis költségvetésű intézmények számára is elérhetők.
Pályázati együttműködésekben számos intézmény nyert már pályázati anyagunkkal komoly támogatásokat.

Bővebben

 

 

oktatási intézményeknek

iskolak01

Magyar költőket rendhagyó módon bemutató monodrámáink, melyek nemcsak költészetüket, de életüket és a történelmi kort is bemutatják, évek óta segítik a modern, élményközpontú irodalom és történelem oktatást az általános iskoláktól az egyetemekig.

Az iskolákban, vagy a közeli művelődési intézményekben színpadra kerülő előadások, nemcsak az érettségi előtt álló diákokat segítheti, de akár az egész iskola tanulóinak érdekessé és élvezetessé tehetik egy-egy nemzeti ünnepét, úgy hogy az ünnepnap oktatásilag hasznos idő lehet.

Ünnepnapok, melyekre ajánljuk előadásainkat:

    • Magyar Kultúra Napja
    • Magyar Nyelv Napja
    • Holokauszt Emléknapja
    • a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja
    • Költészet Nap
    • Március 15.
    • Október 23.

Pályázati támogatásokkal, vagy akár a helyi KLIK irodák támogatásával az előadássorozat rendszeres része lehet az iskola életének.

Bővebben

külhoni magyaroknak

kulhonimagyaroknakMagyar költőket rendhagyó módon bemutató monodrámáink, melyek nemcsak költészetüket, de életüket és a történelmi kort is bemutatják, kis eszköz és ember igényük miatt ideális identitás- és nyelvőrző programok a külhoni, határon túli magyarok számára.

Nagyszerű lehetőség nemzeti és kulturális ünnepeink emlékezetes megünneplésére.

Ünnepnapok, melyekre ajánljuk előadásainkat:

 • Magyar Kultúra Napja
 • Magyar Nyelv Napja
 • Holokauszt Emléknapja
 • a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja
 • Költészet Nap
 • Március 15.
 • Október 23.


Az ifjabb és idősebb korosztályt egyaránt megérintő előadásokhoz az előadón kívül szinte semmire nincs szükség. Személyében akár 4 költőt bemutató különböző előadás is az országba érkezhet.

Bővebben

 

 

 

versszinház

 

Vendégkönyvünkből:

Katalin Horvath
Kedves Miklos!

Gratulalok az eloadashoz Bosztonban, nagyon szep eloadas volt. Jo volt hallani szep magyar beszedet sok ev tavollet utan. Koszonom, hogy eljott, s tovabbi sok sikert kivanok:
Horvath Katalin
Szepesi Ágnes
Tisztelt Művész Úr!

Köszönöm a heti két gyönyörű estét, amelyet ezen a héten két különböző században élő és alkotó költő műveinek előadásával okozott nekem és azt gondolom még sokunknak akik ezeken részt vettek. És máris itt kezdődik, hogy ez nem csupán előadás, hanem az ahogyan azt érezhettem, mintha a költő maga szólt volna és állt ott a színpadon. ...

Programszervezés és információ

Előadásainkat meghívásra ajánljuk

 

 • színházaknak
 • művelődési intézményeknek
 • könyvtáraknak
 • oktatási intézményeknek

 Időpont,
helyszín,
árajánlat 

egyeztetése ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@versszinhaz.eu

ajánlatkérés